Om meg

Hei! Jeg er en 11 år gammel jente fra Nesøya. Jeg går i 6.klasse ved @NesøyaSkole. I fritiden min liker jeg å shoppe, synge og reise på ferie. Jeg spiller også fotball på Nesøya IL på jente 2004 laget. Heia NIL :)

Favorittartisten min er Selena Gomez. Min favorittferie er når hele familien reiser til USA og vi shopper, spiser god mat og bader hele dagen. Jeg har stått modell flere ganger men det har ikke vært for noen spesielle butikker. Jeg elsker dyr og spesielt små hunder. De søteste hundene jeg vet om er chihuahuaer. Jeg har spilt inn noen reklamer på Canal Digital med min 7 år gamle bror, William Alexander. Jeg har også en babysøster på 1 år. Hun heter Lily Cassandra og er kjempesøt.

Mitt liv har vært en reise. Fra 1.klasse-3.klasse ble jeg forelsket i en gutt. Men nå har jeg forandret mening og er ikke interessert i han mer. Matte er et av favorittfagene mine. Jeg skulle gjerne ønske vi hadde mer av det på skolen. Engelsk er nummer 2 på listen. På skolen lærer vi masse engelsk men jeg syntes det meste er for lett for meg. Jeg synger ofte på skoleforestillinger med bestevennen min Madeleine.

På bloggen min finner du mest om mote og shopping, gode matoppskrifter som er enkle å lage, musikk, reiser og livet mitt.

Jeg elsker shopping og salg og vil blogge mye om dette. Mine favorittmerker er: Wow, Michael Kors, Forever 21, Massimo Dutti, Mulberry og Louis Vuitton. Men jeg handler mest på WOW, Cubus og Zara.

Her er et bilde av meg da jeg var 1 år (hi hi). Farfar sier jeg var så søt da jeg var baby at han til og med komponerte en babysang kun til meg. Jeg legger den ut her på bloggen når jeg får en kopi av farfar.

Mai Celina baby picture

Du kan kontakte meg mail på post@maicelina.com eller bruke kontaktskjemaet her. Jeg håper å høre fra deg om hva du synes om denne bloggen :)

Stor klem fra Mai Celina Tran <3

[contact-form]