Sangtimer med artisten @Kaye

Jeg har vært superheldig. Jeg kom i kontakt med den norske artisten @Kaye (Kristin). Hun bor i USA (New York), men er hjemme i Asker, Norge på besøk. Hun hadde ledig tid og kunne derfor gi meg privat sangundervisning før hun drar tilbake til USA. Kristin er flink og snill. Det er også farfar som støtter meg og motivert meg for å satse mer på musikk og sang. Endelig en i familien som kan være like musikalsk som ham.

Dette er det Tor Otto Mjelde og NRK har sagt om Kristin/Kaye:

”A new Norwegian discovery! This is a girl who moved to New York, and makes excellent pop music! Reminds me of Lana Del Rey and Lorde”

Nå har jeg gått på sang i tre uker og 6 timer. Den 1. timen jeg hadde var tirsdag 1. mars. Da valgte jeg å lære sangen «Stay with me» av Sam Smith. Nå har jeg fått med meg min venninne Madeleine, og vi har 2 dobbelttimer sammen med Kristin hver fredag. Akkurat nå lærer vi «Elastic heart» av @Sia. Nå i begynnelsen lærer vi pusteteknikker, hvordan man skal synge lyst og hvordan man skal synge uten å skade stemmebåndet. Når vi er ferdig med sangtimene kan jeg legge ut en musikkvideo med Madeleine og meg. Hør Kaye synge på youtube og finn hennes singler på Tidal eller Spotify.

Lytt til musikkvideoen til Kaye. Hva synes dere? Er hun flink?

 

kaye

Legg inn en kommentar