Disney on Ice med BFF Emilie

I år var jeg på #DisneyOnIce i Oslo Spektrum med min BFF, Emilie.

bilde 1-disney

Før showet spiste vi på restauranten Peoples med noen av pappa sine kollegaer. Nachosen så veldig god ut så jeg og Emilie delte på en nachos og pommes frites. Til dessert fikk vi Oreo-kake og iskrem som vi likte veldig godt! Showet begynte akkurat klokken 20.00. Jeg og Emilie gledet oss veldig! Vi ville kjøpe sukkerspinn men det var altfor dyrt. Heldigvis hadde tatt med ekstra godteri hjemmefra. Disney leker var også altfor dyre. De kostet 300kr. and sooo not worth it!

bilde 2-disney

Vi fikk kjempegode sitteplasser. Vi satt i midten nesten helt fremme på rad 6. Tingeling, Peter Pan, Donald Duck, Dolly, Minnie Mus, Mikkemus og Langbein var noen av de som var på Disney on Ice i år. Det jeg likte best var når Elsa og Anna kom, fordi de sang mange sanger fra Frozen-filmen. Frozen er en av mine Disney favoritter med fin musikk og en fin historie. En av danserne falt da han skulle hoppe. Jeg syntes veldig synd på han. Klokken nærmet seg 21.00 og showet var snart ferdig. Da showet var ferdig kom alle sammen ut og danset. Etter en morsom dag var det på tide å dra hjem. Håper jeg kan dra neste år også.

Se mine you tube videoer av Frozen og fra avslutningsseremonien med alle artister/figurer. Var dere på Disney on Ice i år?

2 Comments

  1. Jeg var på Disney on ice. 23/01-16
    Hvor det gøy og være på Disney on ice. Jeg likte mest Peter pan og frost men jeg likte alle sammen. Det kjempe gøy på Disney on ice. Jeg håper at jeg kan dra dit til neste år.

  2. Hei Frida! Koselig å høre❤️ Jeg likte også Oeter Pan og Frost?? Håper vi kan møtes neste år på Disney on Ice?
    Masse klemmer fra Mai Celina?

Legg inn en kommentar