Familiekos og selfie med Gunnar Greve

Sist helg var jeg i Bergen og besøkte mine besteforeldre, onkel og tante. Pappa er fra @Bergen og er veldig stolt hver gang han kan vise oss byen med de syv fjell. Gjett hvem jeg møtte i Bergen??? Det var @GunnarGreve (@Gesten) og hans kjempesøte datter.

bildeberge

 

Vi kom sent til Bergen på grunn av masse snø og flyforsinkelser i Bergen. Vi dro rett hjem til farfar og farmor. Jeg valgte å legge meg tidlig for å shoppe dagen etter.

Vi shoppet først på Lagunen og etter det i Bergen sentrum. Det var kjempeglatt og kaldt i Bergen. Men jeg fant et stort senter med bare Varner butikker og selvfølgelig med mine favorittbutikker @WOW og @Bikbok. Jeg kjøpte en hvit høyhalset genser på BikBok for 99kr og en grå høyhalset genser fra WOW for 49kr som jeg hadde ønsket meg. Etter det dro vi på besøk hos min tante og onkel som nettopp hadde kjøpt nytt hus og fått en baby. Det var en gutt og han het Oliver. Etter det spiste vi middag på en ny restaurant: Soya restaurant. De lagde kjempegod mat, men det var litt trangt der. Neste dag sto jeg opp tidlig for å lage frokost med farmor. Jeg lagde scones med smør og salami. Oppskriften blir også lagt ut på bloggen senere.

På flyplassen satt vi og ventet ved siden av bokhandelen og der satt en som så ut som Gunnar Greve fra @IdolTV2. Han satt og ventet på flyet som oss, og lekte med den supersøte datteren hans. Jeg spurte mamma om det var Idol dommeren og hun sa JA! Jeg syntes det var pinlig å spørre om et bilde. Men rett før vi dro ombestemte jeg meg og løp bort til han. Jeg spurte høflig om et bilde og han svarte ja med en koselig bergensk dialekt, som de fleste bergensere. Jeg fikk et fint #selfie og ble veldig fornøyd :)

Har du vært i Bergen og hvem er din favorittdommer i Idol? 

 

 

Legg inn en kommentar