Skoleparty på Nesøya Skole: Freezone

@Freezone er cooool! Det er noe som jeg og venninnene alltid gleder oss til. Partytime!

freez

Freezone er en fest som holdes i et stort hus på Nesøya der 5-7 klasse kan være. Der får man mat og drikke og det er full party overalt. DJen spiller kul musikk og alle har det gøy! Jeg er en partyløve som mange av dere vet. Nødt eller sannhet er noe de fleste leker på hver freezone. Jeg var med på nødt eller sannhet og det var veldig gøy. Det var også mange gutter som ble med etterhvert. Mange av guttene måtte kysse jenter, jeg syntes det var kleint så jeg valgte sannhet de fleste gangene. Jeg ble spurt om hvem jeg likte, hvem jeg syntes var kjekkest og hvem jeg ville kysset…

Vi hadde det kjempemoro.

bildefree2

Jeg hadde på meg en glitret magetopp fra WOW og et stramt skjørt som også er fra WOW sammen med mørk genser og en veske. Dette antrekket passer perfekt til fester og er en fin kombinasjon av farger. Håret mitt var i en half updo med løse krøller. Jeg brukte den nye Michael Kors vesken min for å bryte opp det mørke antrekket.

freez2

Hva med dere. Liker dere å gå på skolefester? Hva er favorittantrekket på en skolefest?

Legg inn en kommentar