Skattejakt i Oslo hos Victoria Secret, Mulberry og WOW

Endelig var det helg og tid for shopping og «skattejakt» i Oslo.

vsbutikk

Som lovet kjørte pappa meg til Oslo. Skattejakten startet hos @Mulberry som startet salget 7. januar. Det var 30% avslag, men det var ikke mye på salg. Et par vesker, et par clutch, lommebøker og noen sjal med litt spesielle farger. Det var fine lommebøker og  veskene var ok. Den clutchen jeg likte best var en tradisjonell Bayswater i mørke rosa. Men den lignet litt for mye på Louis Vuitton vesken som jeg har fått låne av mamma. De andre som var på salg var blant annet Tessie Satchel og Jagger Biker Pouch. Pappa tenkte å kjøpe en lommebok til seg selv: card coin wallet, men vi rakk ikke tilbake før de stengte og vi håper de har 50% neste gang vi kommer istedet.

Mulberry Clutchen jeg likte

Mulberry Clutchen jeg likte

Den nye @VictoriaSecret butikken i @OsloCity hadde ikke salg. Butikken var veldig liten og jeg ble veldig skuffet. Jeg hadde sett frem til en stor butikk med mye salg. De hadde mye kult i butikken, den luktet veldig godt. Men som sagt ingen salg, og heller ikke mange kunder.

Det eneste tilbudet de hadde i VS butikken var dette (det er et standard tilbud alle VS butikkene har):

vstilbud

 

I de vanlige klesbutikkene er det masse salg og de fleste tingene er IN akkurat nå. Leopard print er et must!

Det er fortsatt masse kult på @WOW. De fleste varer er på 50% og du kan gjøre et kupp.

wow

Et tips fra WOW kolleksjonen er at korte høyhalsede gensere passer perfekt til high waisted jeans, skjorte rundt livet og Converse.

 

@Zara var neste stopp De hadde som vanlig masse salg! Jeg kjøpte en body og en høyhalset til lillesøster, men fant ingenting til meg selv. Jeg fant masse kule ting til ordinær pris!

Linker til kule klær på Zara:

http://m.zara.com/no/no/salg/barn/jente/jakker-og-gensere/strikkegenser-med-høy-hals-c636020p2773669.http

http://m.zara.com/no/no/salg/barn/jente/lange-ytterjakker/parkas-med-pelshette-c704002p2774351.html

 

Hvilken butikk er deres favoritt?

Neste gang skal jeg blogge om skolefesten på Nesøya Skole. Følg med :)