Victoria Secret favoritter. Endelig i Norge.

Visste dere at Victoria Secret endelig har kommet til Norge? De har endelig åpnet butikk i Oslo på Oslo City.

bilde 1_vs

Jeg elsker Victoria Secret og har lenge kjøpt produktene deres når vi har vært på ferie i utlandet, eller at pappa har kjøpt på flyplassen når han har reist med jobben. Bildet er fra VS i Barcelona. Jeg skal besøke VS på Oslo City til helgen og kan legge ut bilder og blogge om det i neste uke. Forhåpentligvis er det mye SALG i butikken der da :)

mai celina victoria secret maicelina vs

Jeg elsker Victorias Secret fordi butikkene og produktene er fine. De har et stort utvalg av body mists og body lotions som lukter veldig godt og de lager kule accesories. Jeg kjøpte bl.a en superhot ipad holder av nettingstrømper (som jeg kjøpte i fjor høst). Jeg liker veldig godt Noir Tease duften nå for tiden. Den lukter supergodt! Secret Charm er en body lotion jeg elsker! Det finnes Victorias Secret på de fleste flyplassene. I Norge så er det en Victorias Secret på Oslo City.

Se her for video presentasjon av VS produktene og kolleksjonen jeg har og som jeg liker veldig godt. Jeg har kjøpt alt selv (ikke VS sponset :))

Hva er deres favoritt på VS? Klem fra Mai Celina

One Comment

Legg inn en kommentar