Ønsker og drømmer for 2016

Godt nytt år alle venner!

bilde 3_ny

På nyttårsaften hadde vi besøk av familien og i år ble det ekstra moro med Kim Alexandra på besøk. Vi hadde først tapas lunsj med sushi fra Bambus Sushi, pølser fra Jacobs og bellota skinke som vi kjøpte fra Alicante. Til middag spiste vi ribbe som onkelen min lagde og den smakte helt fantastisk. Så spilte vi vri-åtter og jeg lærte poker. Det var gøy. På Nesøya var det dårlig vær, mye skyer, vind og kaldt. Vi så derfor ikke mye av fyrverkeriet. Det ene fyrverkeriet var ødelagt og traff Kim Alexandra. Hun fikk svimerker på buksen, men det gikk heldigivis bra. Hun brukte vernebriller.

bilde 1_ny bilde 4_ny

Jeg har opplevd mye morsomt i året som gikk. 2016 kommer til å bli et helt fantastisk år og håper jeg får opplevd masse kult. De fire kuleste tingene jeg husker fra 2015 er:

  1. Jeg og pappa dro på far-datter-tur til London og shoppet masse og vi spiste mye god mat
  2. VIP gjest på VG lista i Oslo hvor jeg møtte Laurent, Sander og Alex fra The Main Level og Jennie Sofie (min favoritt blogger)
  3. Skoletur til Langedrag med klassetrinnet og sammen med alle mine bestevenner. Det var min første skoletur med overnatting
  4. Jeg deltok i reklamefilm for Canal Digital Satellitt 

Mine ønsker for det nye året er at mormor blir frisk, jeg kan dra på ferie med mine BFF Julia og Emilie, og at jeg kan møte Jennie Sofie igjen. Ellers håper jeg at jeg kan få en chihuahua og Bieber billetter. 

Hva er deres ønsker og drømmer for 2016?

One Comment

  1. Hei. Mine ønsker og drømmer er å møte selena gomez. Du har en fin blogg. Lykke til videre

Legg inn en kommentar