Jippi! Romjulssalg i Oslo 30-50%

Idag skal vi på #romjulssalg og shopping i Oslo. Pappa skal kjøre meg og venninnen min fra Skien, Kim Alexandra. Det meste er på salg og jeg gleder meg skikkelig! Jeg leste at @WOW butikken har 50% og jeg håper å kjøpe masse! Det blir den første butikken vi løper til når vi kommer til Oslo.

bilde 3-mk3

Nå har jeg vært på @WOWkarljohan. Det var en av mine favoritt wow butikker, men er dessverre lagt ned og flyttet til Oslo City. Det kommer en kina restaurant istedenfor! det var et dårlig bytte :(

@MichaelKors besøker jeg alltid når jeg er på Karl Johan. Der er det masse salg nå! Jeg fant en veldig fin veske som jeg bare måtte kjøpe. Den var søt og elegant, og jeg likte fargen veldig godt. Det er en veskefarge jeg ikke har. Jeg fant også en veske til bestemor, som pappa og jeg kjøpte til henne som god bedringsgave. Mormor er syk og kan ikke feire nyttårsaften med oss i år. Jeg håper gaven kan gjøre henne glad. Venninnen min kjøpte en veske til moren sin. Vi fikk kjempegod service på MK, spesielt når butikksjefen fikk vite at jeg skulle blogge om veskene. Det er 20-50% rabatt på mange fine vesker og sko. Vesken jeg kjøpte var på 50% og jeg fikk den for 950kr. Jeg brukte pengene jeg fikk til jul og er veldig fornøyd. Synes dere den er fin? Se også hvor flinke MK er til å pakke veskene.

bilde 2-mk2  bilde 4-3 bilde-maikim

Det var masse salg på @Zara. Fra 20-50% på de fleste varer og jeg fant en super fin og veldig spesiell vest, som jeg har lett lenge etter. Denne passet perfekt, og fargen og knappene var kjempefine. Fargen er blå med gull knapper. Den kostet bare 199.

FullSizeRender-zara

@Bikbok hadde en del salg, det meste på 50%. Jeg fant en grå collegegenser som var veldig kul til skolen.

IMG_6210

Steen & Strøm hadde ikke salg. Jeg kjøpte en deilig chai latte på @espressohouse istedet.

bilde 1-mk

Mulberry begynner salget 6. Januar. Så jeg håper vi skal til byen da og vil blogge om tilbudene da.

H&M hadde ganske mye salg. Jeg kjøpte skikkelig søte djevelhorn med glitter på til neste Halloween for bare 20kr. En blå sløyfe for 10kr og en bukse til broren min. Pappa slapp oss av ved Sandvika så vi kunne shoppe mer på @Sandvikastorsenter. Fredrik og Louisa hadde parfyme til halv pris. Der kjøpte jeg Juicy Couture som luktet veldig godt. Det var en fin avslutning på en lang shoppingdag. Nå er det nedtelling til nyttår…

FullSizeRender-juicy

I love shopping! Shop ’til you Drop!

Se i kategorien innkjøpsvideo. Der har jeg laget en innkjøpsvideo fra salget i Oslo

Pleier dere å handle på salg og hva står høyest på ønskelisten nå?

 

7 Comments

 1. Kule ting. Vesken fra Michael Kors er veldig fin. Kan du ha innkjøpsvideo eller julegavevideo? Jeg syntes du er veldig pen og håper jeg kan møte deg en gang. Godt nytt år

  • Hei Love Bieber! Tusen hjertelig takk for en så hyggelig kommentar. Ja, jeg skal ha innkjøpsvideoer. PS: Jeg elsker også Justin Bieber! Var på konsert der i 2013? Godt nytt år til deg og❤️

 2. Hei Mai Celina! Du legger ut helt fantastiske innlegg. Det er fint at du tenker på bestemoren din som ikke kan feire nyttårsaften med dere. Godt nytt år til deg og familien din!?
  Hilsen Martine

  • Hei Martine! Takk for at du tar deg tid til å lese innleggene mine. Jeg er veldig glad for at jeg har lesere som deg? Godt nytt år!
   Klem Miss C

Legg inn en kommentar