God jul

Endelig jul. Jeg har gledet meg masse.

bilde_jul111

Julen startet med en rolig morgen. Jeg sto opp ganske sent og alle hadde stått opp. Det ble en koselig julefrokost med nystekt brød og mye godt pålegg og julemusikk i bakgrunnen. Vi hadde ikke pyntet så mye hjemme siden vi ikke kom hjem fra Alicante før på kvelden lille julaften. Juletreet var pyntet før vi dro, og var som vanlig veldig stort og pyntet i år med pastell fargede kuler. Juletreet valgte og hugget vi selv fra en gård i Asker. Klokken 15.30 begynte det å komme gjester. Mormor og morfar kom litt senere. Farfar og farmor fra Bergen kom allerede på lille-lille julaften.

Vi feirer julen hjemme på Nesøya med besøk av besteforeldre, grandtanter og grandonkler. Onkel på pappas side feirer jul i Bergen i år. Siden onkelen min var borte måtte farmor steke ribben, som onkel hadde kjøpt og forberedt i forkant. Alle ble spente til middagen og spesielt om svoren på ribben. Ribben ble kjempegod, men forberedelsene ble ikke det samme uten onkel og tante. Jeg hjalp til å dekke på bordet, men det eneste jeg gledet meg til, var å åpne gaver. Til jul foretrekker jeg ribbe men pinnekjøtt er ganske godt det og. Vi spiser alltid begge deler fordi mamma er fra Drammen og pappa er fra Bergen. Bergensere elsker pinnekjøtt og pappa tar med tradisjonene til Oslo. Etter middagen fikk vi lov til å åpne gaver. ENDELIG! Jeg fikk masse gaver, en Michael Kors veske, POLO Ralph Lauren genser, en iPhone 6 i gull, jakke fra DIESEL, masse WOW klær og penger (som jeg hadde ønsket meg fra familien). Fra mine BFF´er Julia og Emilie fikk jeg smykker og øretelefoner. Ordentlig bling – bling :)

Gave fra pappa

Etter at vi åpnet gaver spiste vi dessert. Jeg lagde te til de voksne. Vi la oss ganske sent siden grandonkelen min hadde bursdag neste dag. God jul alle sammen!

Har dere noen juletradisjoner? Spiser dere pinnekjøtt eller ribbe?

Hva fikk dere til jul?

Stor juleklem Miss C

bilde 3 bilde_jul bilde_jul4

 

 

Legg inn en kommentar