Juleshopping i Alicante

Nå er jeg på juleshopping med mamma, pappa og mine 2 søsken i Alicante. Det er 2 dager til jul og jeg leter desperat etter de siste gavene til min onkel og tante. Pappa leier alltid bil når vi er i Spania. Deilig å kunne kjøre hvor vi vil og når vi vil.

bilde_alic

Vi har vært innom mange shoppingsentre. På Plaza De Mar 2 var det en dyrebutikk med mange søte hunder. Jeg prøvde å overtale pappa til å ta med en hjem til Norge men det ble et nei! Er ikke de søte?

Jeg prøvde masse klær på Massimo Dutti, ZARA og Mango. Jeg kjøpte en mørkeblå tights fra ZARA som kledde meg veldig bra. Her er linken til tightsen: http://www.zara.com/no/no/salg/barn/jente/bukser/bukse-med-glidel%C3%A5ser-c438039p2815294.html

Massimo Dutti er favorittbutikken min i Spania. De har mye kule klær og det lukter supergodt i butikken. Synd det ikke var salg nå før jul. I Alicante er det enklest å shoppe på kjøpesentrene og det er et outlet område utenfor sentrum hvor de selger mye sko og vesker. Sko og vesker er billige her. Jeg kjøpte flere vesker og sko. Det meste til maks 200kr. Jeg kjøpte et kult sett med veske og sko på Zara Outlet. Det kostet bare 150kr for hele settet.

bilde 2_zara_outlet

Når jeg drar til Spania, overlever jeg ikke uten å ha spist churros. For de av dere som ikke vet hva det er så er det avlange smultringer med mønster på. Noe annet jeg også må ha er Iberico Bellota (skinke). Nam nam.

Det var 20 varmegrader og masse sol. Alle kunne gå i shorts og t-skjorte. Men selvfølgelig tok ingen med seg shorts, så alle gikk i bukse.

Benidorm var neste stopp. Der dro vi til en strand. Pappa og mamma satt i en restaurant et par hundre meter fra oss og koste seg med vin. Jeg og broren min lekte på stranden der hvor det var myk og deilig sand. Vi lagde sandskilpadde og dro senere på Go Cart. Det var ikke mye shopping i Benidorm. Det er et kjøpesenter utenfor byen, der finner du bl.a Zara og Carrefour.

Har dere vært i Alicante før?

Klem Miss C

 

Dette er de kjempesøte hundene jeg så i en dyrebutikk og prøvde å overtale pappa til å kjøpe. Men han og mamma sa nei :( Se på dem, er ikke de super søøøøte ?

bilde 2 bilde 1 bilde-al

Legg inn en kommentar